Odgovornost

Svaka osoba koja pristupa ovoj web stranici preuzima ulogu korisnika, obvezujući se na poštivanje i strogo poštivanje ovdje navedenih odredaba, kao i bilo koje druge zakonske odredbe koje se mogu primijeniti.

Davatelj je oslobođen svake vrste odgovornosti proizašle iz informacija objavljenih na njegovoj web stranici i zbog nedostatka dostupnosti (padova) web mjesta što će povremeno zaustavljati i tehničko održavanje. Uz to, davatelj zadržava pravo izmjene bilo koje vrste podataka koje se mogu pojaviti na web mjestu, bez ikakve obveze o obavješćivanju ili obavještavanju korisnika o navedenim obvezama, što se smatra dovoljnim objavljivanjem na web mjestu davatelja usluga. ,

Upotreba kolačića

Web stranica davatelja usluga može koristiti kolačiće (male tekstualne datoteke koje poslužitelj šalje na računalo osobe koja pristupa stranici). To je tehnika koja se na Internetu uobičajeno koristi za obavljanje određenih funkcija koje se smatraju bitnim za pravilno funkcioniranje i vizualizaciju web mjesta. Kolačići koji se koriste na web stranici imaju, u svakom slučaju, privremenu prirodu s jedinom svrhom da njihov naknadni prijenos učine učinkovitijim i nestanu na kraju sesije korisnika. Ni u kojem slučaju kolačići se neće koristiti za prikupljanje osobnih podataka.

S web stranice klijenta moguće je preusmjeravanje na sadržaje trećih stranica. Budući da davatelj ne može uvijek kontrolirati sadržaj koji na svojim web stranicama unose treće strane, ne preuzima nikakvu odgovornost za takav sadržaj. U svakom slučaju, davatelj se obvezuje da će odmah povući bilo koji sadržaj koji bi mogao biti u suprotnosti s nacionalnim ili međunarodnim zakonodavstvom, moralom ili javnim redom, nastavljajući s trenutnim povlačenjem preusmjeravanja na navedenu web stranicu, obavještavajući vlasti nadležni sadržaj u pitanju.

Zaštita osobnih podataka

Davatelj se pridržava španjolskih propisa o zaštiti osobnih podataka i jamči potpuno poštivanje obveza utvrđenih Organskim zakonom 15/1999 od 13. prosinca o zaštiti osobnih podataka (LOPD), Kraljevskom uredbom 1720/2007, od 21. prosinca kojom se odobravaju Pravilnici za izradu LOPD-a i drugi propisi koji su na snazi ​​u svako doba i osigurava ispravnu upotrebu i postupanje s osobnim podacima korisnika.

Politika neželjene pošte

Davatelj se u potpunosti izjašnjava protiv slanja neželjenih komercijalnih komunikacija i bilo koje vrste ponašanja ili manifestacija poznatih kao «neželjena pošta», također se izjašnjava da je opredijeljen za borbu protiv takve zloupotrebe.

Stoga, davatelj jamči korisniku da ni pod kojim uvjetima osobne podatke prikupljene na web mjestu neće prenositi, dijeliti, prenositi ili prodavati bilo kojoj trećoj strani.

Iz istih razloga, postupak registracije ne smije se koristiti za registraciju adresa e-pošte stranih osoba bez izričitog pristanka pogođenih osoba. troskovazivota.com provodi kao kontramjeru ovim praksama dvostruku prijavu popisa e-pošte za koje je potrebna eksplicitna potvrda vlasnika računa e-pošte koji je naveden kao adresa za pretplatu prije primanja komunikacija e-poštom.

U slučaju da korisnik i dalje prima komunikacije s ove web stranice bez registracije ili bez izričitog pristanka na navedenu registraciju, može otkazati pretplatu na vezama navedenim u samoj komunikaciji.

Uz to, korisnik nas može kontaktirati putem kontakt obrasca koji se održava na web mjestu, kako bi priopćili što se dogodilo i zatražili trenutno uklanjanje njihovih podataka iz našeg sustava.

Hosting podataka

Iz tehničkih razloga i kvalitete usluge blog troskovazivota.com nalazi se na poslužiteljima tvrtke Hostgator (politika privatnosti). Iz sličnih razloga, pretplata usluga e-poštom i slanje biltena vrši se iz prostorija tvrtke MailChimp (pravila o privatnosti). Obje tvrtke su američkog porijekla s objektima koji se nalaze u istoj državi.
I Hostgator i Mailchimp pridržavaju se načela «sigurne luke» u skladu s Odlukom Komisije 2000/520 / EZ od 26. srpnja 2000., što ih čini entitetima s odgovarajućom razinom zaštite za potrebe LOPD-a.

Google Analytics

Google Analytics usluga je statističke analize podataka koju pruža Google (pravila o privatnosti). troskovazivota.com koristi ovu uslugu za praćenje statistike njegove upotrebe.
Google Analytics koristi kolačiće kako bi pomogao web mjestu da analizira statističke podatke o njegovoj upotrebi (broj ukupnog posjeta, najgledanije stranice itd.). Informacije koje generira kolačić (uključujući vašu IP adresu) Google će izravno prenijeti i arhivirati na poslužiteljima u Sjedinjenim Državama.

Google će upotrebljavati te podatke u naše ime kako bi generirao statističke podatke o korištenju troskovazivota.com, Google neće povezati vašu IP adresu s bilo kojim drugim podacima dostupnim Googleu. Google može proslijediti takve podatke trećim stranama kada to zahtijeva zakon ili kada treće strane obrađuju podatke u ime Googlea.

Možete odbiti obradu podataka ili podataka odbacivanjem upotrebe kolačića odabirom odgovarajuće konfiguracije preglednika, no to će ograničiti punu funkcionalnost web stranice troskovazivota.com. Korištenjem ove web stranice pristajete na Googleovu obradu informacija na način i u gore navedene svrhe.

Google AdSense

Google kao pridruženi pružatelj web stranice troskovazivota.com koristi kolačiće za objavljivanje oglasa na ovoj web stranici. Korisnik može onemogućiti upotrebu ovih kolačića slijedeći upute navedene u odjeljku oglašavanja u Googleovim pravilima o privatnosti.

Google koristi povezane tvrtke za oglašavanje za objavljivanje oglasa kada posjetite našu web stranicu. Te tvrtke mogu koristiti informacije koje dobivaju tijekom posjeta ovoj i drugim web lokacijama (ne uključuju njihovo ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) da ponude oglase o proizvodima i uslugama koji ih zanimaju. Ako želite više informacija o ovoj praksi i znate kako možete spriječiti ove tvrtke da koriste ove podatke, pogledajte gornju vezu.

FeedBurner

troskovazivota.com koristi FeedBurner kao upravitelj pretplate na feed, u skladu s gore spomenutim Googleovim pravilima o privatnosti. Citizen koristi FeedBurner da korisniku služi XML datoteke koje odgovaraju sadržaju feeda i prikazuju, prema potrebi, AdSense oglase na njima. Feedburner tijekom ovog postupka obrađuje IP adrese slično kao što je gore opisano u slučaju Google Analytics i AdSense s čijim se detaljima može vidjeti u gore navedenim pravilima o privatnosti.

Pristanak na obradu osobnih podataka korisnika

U okviru svojih aktivnosti, troskovazivota.com ima mogućnost registracije korisnika za slanje komunikacija e-poštom, komentare na blogu i slanje poruka putem kontakt obrasca.

Korisnik će putem akata za pretplatu na blog, komentare ili obrazac za kontakt dati svoj izričiti pristanak na postupanje s osobljem predviđenim u članku 6. LOPD-a. Korisnik može ostvarivati ​​svoja prava pod uvjetima utvrđenim u članku 5. LOPD-a.
Isti postupci podrazumijevaju i izričiti pristanak korisnika na međunarodni prijenos podataka koji se javljaju u smislu LOPD-a zbog fizičke lokacije objekata gore spomenutih dobavljača.

Osobni podaci zatraženi u ovim aktivnostima bit će ugrađeni u datoteku čija je svrha komuniciranje vijesti povezanih s web stranicom troskovazivota.com koja djeluje kao davatelj koji je odgovoran za datoteku. Polja označena zvjezdicom su obvezna i nemoguće je provesti navedenu svrhu ako se ne dostave ti podaci. Također ste informirani o mogućnosti ostvarivanja prava navedenih u odjeljku o korisničkim pravima.

Prava korisnika

U skladu s odredbama članka 5. LOPD-a, korisnik je obaviješten da je jedina svrha registracione baze podataka slanje informacija o kretanjima vezanim za web stranicu troskovazivota.com. Samo će vlasnici imati pristup njihovim podacima i ni pod kojim se uvjetima ti podaci neće prenositi, dijeliti, prenijeti ili prodati bilo kojoj trećoj strani.

U skladu s odredbama LOPD-a, korisnik može u bilo kojem trenutku ostvariti svoja prava pristupa, ispravljanja, otkazivanja i protivljenja davatelju usluge.

Kako bi se olakšalo ostvarivanje ovih prava, u svim se komunikacijama osigurava veza zahtjeva za povlačenje koja će rezultirati trenutnim uklanjanjem osobnih podataka korisnika iz naše baze podataka.

Veze za pridruživanje

troskovazivota.com povremeno koristi partnerske veze proizvoda i usluga marki koje su uspostavile partnerski program. Te se veze koriste isključivo nakon korištenja navedenih proizvoda i usluga ili su obavljene ispitivanja koja omogućuju ocjenu da oni zadovoljavaju odgovarajuću razinu kvalitete.

Davatelj se obvezuje da neće uključivati ​​proizvoljne partnerske veze na proizvode koji ne ispunjavaju gore opisane uvjete, također shvaćajući da bi takve prakse bile vrlo kontraproduktivne za ugled same web stranice koja ih promovira.

Intelektualno vlasništvo i upotreba sadržaja

Web stranica troskovazivota.com, koja uključuje, ali ne ograničavajući se na njegovo programiranje, uređivanje, sastavljanje i druge elemente potrebne za njegovo djelovanje, dizajne, logotipe, tekst i / ili grafiku, vlasništvo je davatelja usluga ili, prema potrebi, imaju licencu ili izričito odobrenje autora.

troskovazivota.com korisniku dodjeljuje licencu Creative Commons Attribution-NonCom Commercial-ShareAlike 3.0 čiji se precizni uvjeti mogu pronaći na ovoj vezi.

Svaka uporaba koju dobavljač prethodno nije odobrio smatrat će se ozbiljnim kršenjem autorskih prava intelektualnog ili industrijskog vlasništva.

Dizajni, logotipi, tekst i / ili grafike izvan davatelja usluga i koji se mogu pojaviti na web mjestu, pripadaju njihovim vlasnicima i sami su odgovorni za eventualne polemike u vezi s njima. Davatelj usluge ima u svakom slučaju izričito i prethodno odobrenje za njih.

Da biste napravili bilo kakvo promatranje u vezi s mogućim kršenjima prava intelektualnog ili industrijskog vlasništva, kao i bilo kojeg sadržaja web stranice, to možete učiniti putem kontakt obrasca koji se održava na web mjestu.

Primjenjivo pravo i nadležnost

Za rješavanje svih sporova ili pitanja vezanih za ovu web stranicu ili aktivnosti na njoj razvijene primjenjivat će se španjolsko zakonodavstvo koje stranke izričito podnose.