Svrha ove politike o privatnosti je informirati vas o tome kako će ova web stranica zaštititi podatke na Internetu i podatke koje korisnik može unijeti u troskovazivota.com.

Ova Pravila o privatnosti pridržavaju se važećeg zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka: Organski zakon 15/1999 od 13. prosinca, Zaštita osobnih podataka (LOPD) i Kraljevska uredba 1720/2007 od 21. prosinca kojom se odobrava Uredba o razvoju organskog zakona 15/1999 (RLOPD). Također je u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti fizičkih osoba (GDPR).

Registracija osobnih podataka prikupljenih na ovoj web stranici
Neki se osobni podaci dobivaju izravno putem obrazaca putem kojih korisnik pruža svoje podatke i pristaje na njihovu obradu.
Ova web stranica prikuplja samo osobne podatke u obrascima koji omogućuju komentiranje članaka na ovoj web stranici.
Ostale informacije dobivaju se neizravno ovisno o navigaciji korisnika.

Ove informacije ne identificiraju korisnika.

Sve informacije koje korisnik pruži tijekom ovog postupka pohranit će odgovorna osoba i menadžer ovog weba.
Sustavi prikupljanja osobnih podataka i svrhe liječenja
Ova web stranica može zahtijevati osobne podatke u sljedećim slučajevima:

 • Kada korisnik koristi obrazac za komentar na članak. U tom su slučaju samo korisničko ime i e-pošta potrebni kao jedini osobni podaci.
 • Kada dijelite sadržaj na društvenim mrežama, u tom slučaju se prelazi profil društvene mreže.
 • Prikupljaju se i drugi podaci koji se ne identificiraju i dobivaju se pomoću nekih kolačića koji se preuzimaju na vaše računalo dok pregledavate ovu web stranicu detaljno u Pravilima o kolačićima.

Među neidentificirajućim podacima kojima možemo pristupiti zahvaljujući ovim uslugama su:

 • IP adresa
 • Datum i vrijeme kad je korisnik pristupio ili koristio ovu web stranicu.
 • Posjećene stranice
 • Vrstu preglednika, jezik preglednika,
 • Referentne i izlazne stranice i URL-ovi. Broj klikova.
 • Informacije o posjećenim stranicama i redoslijedu tih stranica, te vrijeme koje je korisnik proveo na određenim stranicama.

Svrhe kojima se podaci prikupljaju i njima upravljaju u troskovazivota.com su:

 • Kako bi se korisnicima omogućio pristup ovoj web stranici i sudjelovanje u skladu sa njihovim interesima i željama.
 • Tako da korisnici mogu dijeliti sadržaj na društvenim mrežama.
 • Da biste omogućili sudjelovanje i umjerili komentare na blogu.
  Kako biste upravljali oglasima i partnerskom shemom.
 • Za upravljanje, zaštitu, poboljšanje i optimizaciju web stranice troskovazivota.com

Na primjer, za poboljšanje korisničkog iskustva, provođenje analiza i razvoj SEO istraživačkih aktivnosti, prilagođavanje ili na drugi način prilagođavanje njihovog iskustva i pružanje boljeg korisničkog iskustva.

U statističke svrhe.

troskovazivota.com neće prenositi osobne podatke korisnika trećim osobama bez da prethodno zatraže njihov pristanak obavještavajući primatelja tih podataka i svrhu tog mogućeg prijenosa, ali treba uzeti u obzir da kad god se osobni podaci pruže putem interneta – na primjer u komentari – informacije mogu biti prikupljeni i korišteni od strane drugih koji su izvan kontrole ove web stranice, stoga, ako se osobni podaci šalju putem linije dostupne javnosti, možete primati neželjene poruke od drugih.

Registracija osobnih podataka

Slanje osobnih podataka obvezno je kontaktirati, komentirati i obavljati komercijalne radnje s odgovornom osobom. Također biste trebali znati da on ne daje osobne podatke zatražene u različitim kontaktnim obrascima ili ako ne prihvaćate ovu politiku privatnosti podrazumijeva nemogućnost obrade zahtjeva koje postavljate na ovom blogu. Sve informacije koje korisnik pruži tijekom postupka kontakta, pretplate ili ugovaranja usluga pohranit će odgovorna osoba i voditelj ovog web-mjesta.

Sustavi za hvatanje osobnih podataka

Ova web stranica može zahtijevati osobne podatke u sljedećim slučajevima:

 • Kada korisnik koristi bilo koji obrazac na webu, na primjer, kada komentira post u ovom slučaju, potrebni su samo korisničko ime i e-pošta kao jedini osobni podaci.
 • Kada dijelite sadržaj na društvenim mrežama, u tom slučaju se prelazi profil društvene mreže.
 • Prikupljaju se i drugi NENIDENTIFIKATNI podaci koji se dobivaju pomoću nekih kolačića koji se preuzimaju na vaše računalo prilikom pregledavanja ove web stranice, a koji su detaljno opisani u Pravilima o kolačićima.

Na ovoj smo web stranici povezani s Googleom kako bismo prikazivali oglase korisnicima koji pristupaju ovoj web stranici. Kada surađujete s googleom, kolačići se koriste za prikazivanje oglasa vezanih za nedavna pretraživanja i za prikazivanje relevantnijih oglasa. Usluge treće strane kao što su: AdSense, AdWords i Google Analytics uključene su u ovu vrstu kolačića, kao i niz DoubleClick usluga. Posjetom ove stranice kolačići s ovih usluga šalju se vašem pregledniku.

Provjerite više informacija o vrstama kolačića koje koristi Google i otkrijte kako Google koristi te kolačiće. Pomoću postavki oglasa možete upravljati prikazanim Google oglasima i označiti da se oglasi na temelju vaših interesa ne prikazuju. Čak i ako odlučite ne primati ove vrste oglasa, oni se mogu i dalje prikazivati ​​na temelju čimbenika kao što su vaša opća lokacija izvedena iz IP adrese, vrsta preglednika i nedavna i prethodna pretraživanja vezana uz vaše trenutačno pretraživanje.

Među NONIDENTENTIRANJE podataka kojima možemo pristupiti zahvaljujući ovim uslugama su:
IP adresa
Datum i vrijeme kad je korisnik pristupio ili koristio ovu web stranicu.
Posjećene stranice
Vrstu preglednika, jezik preglednika,

Referentne i izlazne stranice i URL-ovi. Broj klikova.

Informacije o posjećenim stranicama i redoslijedu tih stranica, te vremenu koje korisnik provodi na određenim stranicama.
Svrhe pomoću kojih se na ovoj web stranici koriste osobni podaci

Ciljevi za koje se podaci prikupljaju i njima upravljaju u troskovazivota.com su:

Kako bi se korisnicima omogućio pristup ovoj web stranici i sudjelovanje u skladu sa njihovim interesima i željama.
Tako da korisnici mogu dijeliti sadržaj na društvenim mrežama.
Da biste omogućili sudjelovanje i umjerili komentare na blogu.
Kako biste upravljali oglasima i partnerskom shemom.
Za upravljanje, zaštitu, poboljšanje i optimizaciju web stranice troskovazivota.com.

Na primjer, za poboljšanje korisničkog iskustva, provođenje analiza i razvoj SEO istraživačkih aktivnosti, prilagođavanje ili na drugi način prilagođavanje njihovog iskustva i pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Statističke svrhe: U reklamne svrhe smiju se koristiti samo statistički i opći podaci. NIKADA se neće dijeliti osjetljivi podaci koji će korisnicima omogućiti prepoznavanje tih tvrtki ili trećih strana.

troskovazivota.com neće prodavati nikakve podatke trećim stranama koje bi vam mogle omogućiti identifikaciju zdravstvenih stanja osobe. troskovazivota.com neće prenositi osobne podatke korisnika trećim osobama, a da prethodno ne zatraži njihov pristanak, informirajući primatelja takvih podataka i svrhu tog mogućeg prijenosa.

Usluge trećih strana

Da bi pružili usluge strogo potrebne za razvoj svoje aktivnosti, odgovorna osoba dijeli podatke sa sljedećim pružateljima usluga pod njihovim odgovarajućim uvjetima privatnosti.

Hosting: www.webempresa.com

Google Analytics: usluga web analitike koju nudi Google, Inc., tvrtka iz Delawarea čiji je glavni ured u 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Sjedinjene Države («Google»). Google Analytics koristi «kolačiće», koji su tekstualne datoteke smještene na vašem računalu, kako bi pomogao troskovazivota.com analizirati uporabu koju upotrebljavaju korisnici web mjesta. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi troskovazivota.com (uključujući vašu IP adresu) Google će izravno prenositi i slati na poslužitelje u Sjedinjenim Državama. Google će ove podatke upotrijebiti u naše ime kako bi pratili njegovu upotrebu ove web stranice, sastavljajući izvješća o aktivnosti i pružajući ostale usluge povezane s aktivnošću troskovazivota.com i korištenjem Interneta. Google može proslijediti takve podatke trećim stranama kada to zahtijeva zakon ili kada treće strane obrađuju podatke u ime Googlea. Google neće povezati vašu IP adresu s bilo kojim drugim podacima koji su dostupni Googleu. Možete odbiti obradu podataka ili podataka odbacivanjem upotrebe kolačića odabirom odgovarajuće konfiguracije preglednika, međutim, trebali biste znati da, ako to učinite, možda nećete moći koristiti potpunu funkcionalnost Fraza. , Korištenjem ove troskovazivota.com, pristajete na Googleove obrade podataka na način i u navedene svrhe.

Google Adsense: Google kao pridruženi davatelj koristi kolačiće za objavljivanje oglasa na ovoj web stranici. Korisnici mogu onemogućiti upotrebu kolačića DART putem Google oglasa i pristupom pravilima o privatnosti sadržajne mreže. Google koristi povezane tvrtke za oglašavanje za objavljivanje oglasa kada posjetite našu web stranicu. Te tvrtke mogu koristiti informacije koje dobivaju posjetom ovoj i drugim web lokacijama (ne uključuju vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) da vam ponude oglase o proizvodima i uslugama vezanim za vaše interese. Ako želite više informacija o ovoj praksi i znate svoje mogućnosti da spriječite ove tvrtke da koriste ove podatke, kliknite ovdje. Također, ovdje možete vidjeti kako se upravlja podacima s Googleovim reklamnim proizvodima.

Affiliate service: Amazon Koristimo Amazonove značajke za dodavanje proizvoda koje lako preporučujemo u košaricu na Amazon.co.uk. Stvaramo neke veze pomoću kojih kupci mogu u svoje košare dodati proizvode trećih dobavljača. Amazon prikazuje oglašavanje na temelju interesa korisnika koji se generiraju na temelju podataka koje korisnik stavlja na raspolaganje tijekom interakcije s web stranicama, sadržajem ili uslugama. Oglašavanje na temelju interesa korisnika generiraju se i prikazuju iz informacija prikupljenih na web stranicama koje sadrže sadržaj Amazone ili oglase, kao što je to slučaj u našem slučaju.

Ostvarivanje prava na pristup, ispravljanje, otkazivanje ili prigovor

Postojeće zakonodavstvo o zaštiti podataka prepoznaje niz prava građana, kao što su pravo na pristup, ispravljanje, otkazivanje i protivljenje njihovim osobnim podacima. Ne sumnjajte u ovaj blog da se ta prava poštuju i da ih možete provoditi kad god želite i da ću znati marljivo odgovoriti na vaš zahtjev.

Ostvarivanje ovih prava osobno je, pa ih stoga mora izravno provoditi zainteresirana strana prije svakog od odgovornih / vlasnika dosjea. Korisnik može usmjeriti svoje komunikacije i izvršavati prava pristupa, ispravljanja, otkazivanja i protivljenja putem poštanske pošte ili gore spomenute pošte, uz valjani dokaz zakona, kao fotokopija D.N.I. ili slično, što naznačuje u temi «ZAŠTITA PODATAKA».

Prihvaćanje i saglasnost

Pregledavanjem ove web stranice, korisnik potvrđuje da je pročitao i suglasan s ovim uvjetima o zaštiti osobnih podataka, prihvaćanju i pristanku na postupanje s njima od strane odgovornih na način i u svrhe navedene u ovoj politici i u pravnoj obavijesti.

Promjene u ovim Pravilima o privatnosti

Kao odgovoran za ovu web stranicu, zadržavam pravo da modificiram ovu politiku kako bih je prilagodio zakonodavnom ili sudskom postupanju, kao i industrijskoj praksi. U tim ćemo slučajevima na ovoj stranici objaviti promjene uvedene uz razumno iščekivanje njihove primjene.

Komercijalni postovi

Prema LSSICE, vlasnik web stranice ne provodi postupke sa SPAM-om, pa ne šalje komercijalne e-poruke koje prethodno korisnik nije zatražio ili autorizirao. Slijedom toga, korisnik u svakom obliku na web stranici može izričito pristati na primanje mog «Newslettera», bez obzira na tražene komercijalne podatke.

komentari

Kada posjetitelji ostavljaju komentare na webu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i lanac korisničkih agenata preglednika kako bi pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimni niz stvoren s vaše adrese e-pošte (koji se također naziva hash) može se pružiti usluzi Gravatar da vidi koristi li ga.

Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovdje:

https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.
media
Ako slike prenosite na web, trebali biste izbjegavati prijenos slika sa uključenim podacima o lokaciji (GPS EXIF). Web posjetitelji mogu preuzeti i izvući bilo koje podatke o lokaciji s web slika.

Obrasci za kontakt

keksi

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete odlučiti spremiti svoje ime, adresu e-pošte i web mjesto u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost, tako da ne morate ponovo ispunjavati svoje podatke kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići trajat će godinu dana.

Ako imate račun i povežete se s ovom stranicom, instalirat ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada je preglednik zatvoren.

Kad se prijavite, instalirat ćemo i nekoliko kolačića kako bismo spremili vaše podatke za prijavu i mogućnosti prikaza zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići s opcijama na zaslonu traju godinu dana. Ako odaberete «Upamti me», prijava će trajati dva tjedna. Ako napustite svoj račun, kolačići za prijavu bit će izbrisani.

Ako uredite ili objavite članak, u vaš će se preglednik spremati dodatni kolačić. Ovaj kolačić ne uključuje osobne podatke i jednostavno označava ID članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (na primjer, videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj drugih web lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Te web stranice mogu prikupljati podatke o vama, upotrebljavati kolačiće, ugrađivati ​​dodatno praćenje treće strane i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i ako ste povezani s tom web stranicom.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se u nedogled. To je način da automatski možemo prepoznati i odobriti uzastopne komentare, umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Od korisnika koji se registriraju na našoj web stranici (ako postoje), također pohranjujemo osobne podatke koje daju u njihov korisnički profil. Svi korisnici mogu pregledati, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti korisničko ime). Web administratori također mogu pregledavati i uređivati ​​te podatke.

Koja su prava nad vašim podacima

Ako imate račun ili ste ostavili komentare na ovoj web stranici, možete zatražiti izvoznu datoteku osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste naveli. Također možete tražiti da izbrišemo sve osobne podatke o vama. To ne uključuje podatke koje moramo čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Kamo šaljemo vaše podatke

Komentare posjetitelja može pregledati usluga automatskog otkrivanja neželjene pošte.